Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Varaa aikasi joko soittamalla
puh. 041 513 4141 
tai varaamalla ajan netissä

Nettiajanvaraus

 

Sijainti:

Harjukatu 11
Lohja 

 

Myös koti- ja yrityskäyntejä!

Hoitava hieronta

Hieronta poistaa lihaskireydet, rentouttaa, virkistää, luo hyvää oloa ja mieltä. Ammattitaitoinen lihashuolto tekee hyvää fyysisesti sekä psyykkisesti. Hoitavaa hierontaa voidaan käyttää mm. erilaisten tuki- ja liikuntaelin vaivojen hoidoissa tai myös kehon rentouttavana käsittelynä.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnan tekniikat soveltuvat erityisesti ennen urheilusuoritusta tai urheilusuorituksen jälkeen tehtävään hierontaan, mutta soveltuvat hyvin myös kuntoliikkujan lihashuoltoon. Urheiluvammojen hoidossa urheiluhieronnasta on selkeä apu, jolloin saadaan lihas nopeammin taas toimintavalmiiksi.

Personal Training

Personal training on henkilökohtaista, suunnitelmallista ja monipuolista kunto- ja ravitsemusvalmennusta. Oli tavoitteesi elämäntapamuutos, laihduttaminen tai kunnon kohottaminen, personal trainer on sinua varten!

Dry Needling
eli kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Nimensä mukaisesti kehon sisään ei injektoida mitään vaan hoito perustuu pelkästään neulan aikaansaamaan vaikutukseen. Neuloina käytetään ohuita, steriilejä suojakaasuun pakattuja kertakäyttöneuloja.

Kivunhoitomenetelmänä Dry Needling on todettu erittäin tehokkaaksi, nopeaksi ja turvalliseksi triggerpisteiden hoitotavaksi. Hoito tehdään hieronnan yhteydessä ja siitä sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.
 

Akupunktio
Akupunktio on perinteinen kiinalainen oitomenetelmä, jonka päämäärä on kiinalaisen lääketieteen mukaan saavuttaa elimistön tasapaino. Akupunktiossa neuloja pistetään niin sanottuihin akupunktiopisteisiin. Akupunktio tapahtuu ohuin steriilein kertakäyttöneuloin. Akupunktiolla voidaan hoitaa tuki- ja liikuntaelimistön kipuja, niska- ja hartialihasten kipuja, nivelrikon särkyjä, selkävaivoja, migreeniä ym. 

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta (liukukuppaus eli kuivakuppaus) on vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään hyvin monenlaisiin vaivoihin kuten lihashuoltoon, niska-hartiaseudun kireyteeen, kipeytyneeseen selkään ja iskiasvaivoihin. Imukuppihieronnassa ei tehdä haavoja, eli se on veretöntä ja kivutonta. Joskus käsittelyn jälkeen voit havaita ihon punotusta, mustelmia ja verenpurkaumia, mutta ne häviävät parissa päivässä.

Hieronta suoritetaan erikokoisilla kumisilla imukupeilla. Kun kuppi asetetaan oikein iholle, syntyy alipaine ja kupin alla oleva pehmytkudos vetäytyy kupin sisään. 
Hieronta tapahtuu liu'uttamalla kuppia tai pitämällä kuppia paikallisesti kipupisteen päällä. Tällä vanhalla menetelmällä on hoidettu mm. lihas- ja nivelkipuja, iskiasta, lihasten jännitystiloja jne.


Teippaus

Urheiluteippaus tukee vammaa ja vähentää kuormitusta, mutta ei kuitenkaan estä lihasten toimintaa.

Kinesioteippaus on monikäyttöinen teippausmenetelmä esimerkiksi erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön tai neurologisten ongelmien hoidon tai kuntoutuksen osana.